Vacature

Procurement medeweker

Wil jij op een duurzame manier helpen een einde te maken aan het wereldwijde plastic afvalprobleem? Met behulp van slimme technologie en het organiseren van ketensamenwerking? Kom dan bij The Great Plastic Bake Off (GPBO) werken. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken om wereldwijd impact te maken!

Kom werken bij The Great Plastic Bake Off!

Procurement medewerker
Voor ons projectteam in Nederland zoeken we een startende of ervaren collega die zich verder wil ontwikkelen binnen onze internationale missie gedreven organisatie. Je wordt onderdeel van een internationaal team dat bestaat uit ervaren mensen met verschillende achtergronden (sales, techniek en business development). We worden allemaal gedreven door onze missie om plastic vervuiling tegen te gaan.

Over onze missie
Met onze mobiele ‘Fuse Kitchen’ kun je waar dan ook ter wereld plastic afval omzetten in bouwmaterialen. Hiermee slaan we twee vliegen in een klap: we beperken de impact van plastic afval op onze planeet en tegelijkertijd lossen we het wereldwijde tekort aan betaalbare bouwmaterialen op. We maken van lokaal afval een waardevolle grondstof die lokaal gebruikt kan worden om bijvoorbeeld huizen of scholen te bouwen. Dus waarom zou je het afval dan nog dumpen of verbranden?

Om onze missie succesvol te maken, is het belangrijk dat we samenwerken met de juiste partijen. We zetten ketens op met verschillende lokale partners die onze technologie gebruiken om van plastic afval een product te kunnen maken dat ze lokaal kunnen verkopen. Momenteel werken we aan verschillende ketenprojecten in Nederland, het Caribisch gebied en Zuid-Amerika.

Wat ga jij doen?
Je ondersteunt de organisatie met uiteenlopende werkzaamheden; we zijn een start-up die volop aan het groeien is. Dat vraagt om een flexibele en hands-on aanpak van het hele team. Je werkt en denkt actief mee om de missie en doelstellingen waar te kunnen maken.

Waar we jouw hulp in ieder geval goed voor kunnen gebruiken is:

 • Ondersteunen en begeleiden van inkoopactiviteiten; je onderhoudt contacten met leveranciers, overlegt over inkoopprijzen en coördineert de logistieke en administratieve kant van het inkoopproces. Je plaatst en controleert bestellingen en inkoopfacturen. Daarnaast vraag je offertes aan en beoordeelt deze. Je zorgt ervoor dat het team en de leveranciers altijd op de hoogte zijn van de laatste informatie.
 • Het vastleggen van afspraken met onze leveranciers en partners en die monitoren/opvolgen/bijwerken. Denk hierbij aan het notuleren van vergaderingen en het helpen opstellen van projectplannen, maar ook het beantwoorden van vragen van onze partners en daar opvolging aan geven.
 • Het helpen opstellen, begeleiden en optimaliseren van onze service-activiteiten gerelateerd aan de FUSE Kitchens die actief zijn over de hele wereld.
 • Het organiseren en/of coördineren van afspraken en bijeenkomsten voor zowel de interne organisatie als daarbuiten. Denk hierbij aan bijeenkomsten met leveranciers, maar ook met collega’s in Nederland en daarbuiten. Daarnaast hou je je bezig met communicatie over de activiteiten van het procurementteam richting de andere collega’s binnen de organisatie.

Wat bieden we jou?

 • Een jaarcontract voor (in principe) 32 uur per week (0,8 fte). Verlenging is mogelijk.
 • Marktconform salaris afhankelijk van ervaring.
 • Gedeeltelijk thuiswerken/hybride werken is mogelijk, in overleg.
 • 25 vakantiedagen (200 uur) op basis van een voltijd dienstverband (40 uur).
 • Laptop, telefoon en zakelijk mobiel abonnement.
 • Actieve ondersteuning in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Een unieke kans om jouw vaardigheden in te zetten voor een betere wereld!

Geïnteresseerd? Kom solliciteren

Wat verwachten we van jou?

 • Flexibiliteit: je hebt veel verschillende taken op een dag en er kunnen onverwachte zaken tussen je gewone werkzaamheden door komen (mensen met vragen, nieuwe uitdagingen in het project, etc.). Het is dus erg belangrijk dat je flexibel genoeg bent om snel te kunnen schakelen.
 • Sociaal vaardig: je werkt veel samen binnen het team, maar ook met externe partners. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt samenwerken en helder communiceert.
 • Communicatief: je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Je kunt goed schrijven en presenteren, om alle stakeholders betrokken te houden.
 • Goed organiseren: je kunt vlot plannen en organiseren. Je houdt overzicht en zorgt ervoor dat alles goed terug te vinden is door jezelf en je teamleden.
 • Bij voorkeur heb je affiniteit met techniek.

Solliciteren
Stuur je CV en een korte motivatie naar dianne@greatplasticbakeoff.com. Let op, met geschikte kandidaten gaan we direct in gesprek – wacht dus niet te lang als je interesse hebt. We kunnen jouw hulp goed gebruiken, dus de startdatum is zo snel als mogelijk.

Meer weten?
Neem contact op met Dianne van Essen (een van de oprichters van GPBO) op +31 6 24563844 of dianne@greatplasticbakeoff.com

Mail ons voor meer info